Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731192900

Amistoso (Int., RC) 731192900 Información oficial sobre el partido 731192900 en Hattrick

01.05.2024 04:30:00

Tampines Phoenix F.C. Alineación oficial del equipo 'Tampines Phoenix F.C.' en el partido 5 - 1 NPP Temelín Alineación oficial del equipo 'NPP Temelín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tampines Phoenix F.C. Alineación oficial del equipo 'Tampines Phoenix F.C.' en el partido 6 - 1 NPP Temelín Alineación oficial del equipo 'NPP Temelín' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tampines Phoenix F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Tampines una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fong Tze Wai, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Tampines, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Nurul Haq Irsyad per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ng Cheng Lee va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Ong Ho Seng de Tampines va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ng Cheng Lee es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fong Tze Wai per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gordon Frain va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Chong Yao Seng es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tampines van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cheung Qiang Sze, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

NPP Temelín

Goles Goles

  • 139 Minuto 7 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Vlastimil Tauchman va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Goh An Ping per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jonáš Šašinka després de 17 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marc Nguyen va poder desviar-lo a córner.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): ETE va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 53, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Marcello Maranzoni.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Marcello Maranzoni va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Cyril Lauko completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Jindřich Prager va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Marc Nguyen no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcello Maranzoni de ETE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Jindřich Prager de ETE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyril Lauko de ETE es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.