Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191421

Amistoso (Int., RC) 731191421 Información oficial sobre el partido 731191421 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

Fc Dinamo Sb Alineación oficial del equipo 'Fc Dinamo Sb' en el partido 7 - 1 CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Fc Dinamo Sb Alineación oficial del equipo 'Fc Dinamo Sb' en el partido 8 - 0 CAT-DPF Alineación oficial del equipo 'CAT-DPF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Dinamo Sb

Goles Goles

  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ion Cobzariu de Dinamo va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 1.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Artur Raczycki ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Dinamo es posava per davant 2 a 1.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Topias Horsma va demostrar la seva experiència quan al minut 43 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 1. És un murri!
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Artur Raczycki, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Dinamo.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Higinio Lobo es va introduir dins la defensa central al minut 63, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Topias Horsma va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dinamo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Artur Raczycki progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Dinamo la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Naem-Sae Eum de Dinamo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Ion Cobzariu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

CAT-DPF

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CAT-DPF eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 13, Wai Phyo Aung va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Lindy Virtue no va ser aprofitada per en Vítor David Silva que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.