Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731190931

Amistoso (Int.) 731190931 Información oficial sobre el partido 731190931 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

Kleffe Bloemetjes united Alineación oficial del equipo 'Kleffe Bloemetjes united' en el partido 0 - 6 Milongo Fobal Clú Alineación oficial del equipo 'Milongo Fobal Clú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kleffe Bloemetjes united Alineación oficial del equipo 'Kleffe Bloemetjes united' en el partido 2 - 5 Milongo Fobal Clú Alineación oficial del equipo 'Milongo Fobal Clú' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kleffe Bloemetjes united

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Nouri Houbry de Kleffe Bloemetjes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Milongo Fobal Clú

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carlos Pesce va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Milongo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Arne Weida va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Pancracio Ballestrini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 3 per a Milongo.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Carlos Pesce entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Milongo, un peu providencial d'en Oscar Joos va situar el 0-4 al panell digital.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Samuel Urtasun va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Milongo va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Johnny Aldado, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 11 (Ocasión de falta): Arne Weida va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Estefano Valdez era fer passades de llarga distància. Al minut 29 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Johnny Aldado però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Milongo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Oscar Joos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Theo Clarke va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 63, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Theo Clarke de Milongo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Joos de Milongo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.