Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731190428

Amistoso (Int.) 731190428 Información oficial sobre el partido 731190428 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

ChacaritaJuniors FC Alineación oficial del equipo 'ChacaritaJuniors FC' en el partido 4 - 0 Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ChacaritaJuniors FC Alineación oficial del equipo 'ChacaritaJuniors FC' en el partido 2 - 0 Pinedenc City Alineación oficial del equipo 'Pinedenc City' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChacaritaJuniors FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ivan Fumadó no va poder aturar Sebastián Javier Careta de Chacarita, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 8 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chacarita pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcell Lakatos va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcell Lakatos va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Chacarita a 4 - 0. Marcell Lakatos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrique Salvador Portabella per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jetze Obbema va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Marcell Lakatos de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Sebastián Javier Careta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Jetze Obbema va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Jeroen Cosyns de Chacarita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pinedenc City

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 70, quan un error defensiu va deixar Jean-Philippe Denieul completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): PND City va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 79 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.