Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187915

Amistoso (Int., RC) 731187915 Información oficial sobre el partido 731187915 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 2 - 4 AC Waghdas Alineación oficial del equipo 'AC Waghdas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Borras F.C. Alineación oficial del equipo 'Borras F.C.' en el partido 1 - 6 AC Waghdas Alineación oficial del equipo 'AC Waghdas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borras F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 16 (Gol de penalti): Borras aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Filipe Rodrigues Anjos al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El Borras no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Jean-Noël Rault es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Frédérique Lemaire hauria d'haver estat gol al minut 32 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Noël Rault de Borras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

AC Waghdas

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Waghdas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jalal Fakhreddine es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, Waghdas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Aden Hamdan, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Aden Hamdan de Waghdas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 89 minuts quan Charbel Jamgochyan va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Yaqinul Islam Mourtada, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 52 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Zadig Abovyan va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Peter Ballout de Waghdas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Michael Boutros que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Jalal Fakhreddine va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.