Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187273

Amistoso (Int.) 731187273 Información oficial sobre el partido 731187273 en Hattrick

01.05.2024 09:30:00

Hearts of Wimsbach Alineación oficial del equipo 'Hearts of Wimsbach' en el partido 0 - 3 BSV Brotenfeld Alineación oficial del equipo 'BSV Brotenfeld' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hearts of Wimsbach Alineación oficial del equipo 'Hearts of Wimsbach' en el partido 1 - 2 BSV Brotenfeld Alineación oficial del equipo 'BSV Brotenfeld' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,5 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hearts of Wimsbach

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Klaus Zechmeister hauria d'haver estat gol al minut 57 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christian Epstein de Wimsbach la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Klaus Zechmeister.

BSV Brotenfeld

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Bengt Bohus de Brotenfeld va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): El Jakub Krysiński va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Brotenfeld. 0-2.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Hicham Abou Sleiman de Brotenfeld va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Adrien Mériot, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Adrien Mériot va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, el Brotenfeld va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jakub Krysiński s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Herbert Mouhlen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jakub Krysiński de Brotenfeld amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.