Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183762

Amistoso (Int., RC) 731183762 Información oficial sobre el partido 731183762 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

Woppie!!! Alineación oficial del equipo 'Woppie!!!' en el partido 4 - 1 FC Power Shower Alineación oficial del equipo 'FC Power Shower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Woppie!!! Alineación oficial del equipo 'Woppie!!!' en el partido 2 - 1 FC Power Shower Alineación oficial del equipo 'FC Power Shower' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Woppie!!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Woppie!!! va ser Bryan Santos.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Woppie!!! prenia la batuta de l'encontre al minut 55, quan en Alex Wood va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amer Jolić va incrementar l'avantatge de Woppie!!! amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Artem Chmyr va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 89 de joc. Alex Wood es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 7 (Ocasión de falta): Amb 7 minuts disputats, Nicholas Mazeau gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tarmo Kallas va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jeroen Roeland de Woppie!!! va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Bryan Santos que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hannes Kapten es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Power Shower

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Jalmar Niitsoo marqués l'empat. Al minut 30 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): Jalmar Niitsoo va xutar magistralment una falta al minut 52 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Margus Rohtmets.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 28 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Sulev Kingu, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.