Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183020

Amistoso 731183020 Información oficial sobre el partido 731183020 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Real Mordor C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mordor C.F.' en el partido 3 - 1 Dark Thunder FC Alineación oficial del equipo 'Dark Thunder FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Mordor C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mordor C.F.' en el partido 1 - 1 Dark Thunder FC Alineación oficial del equipo 'Dark Thunder FC' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,5 % 35,7 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mordor C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Ove Davidsson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mordor es posava per davant!
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 22 minuts quan Hossein Boushehri va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Mordor.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Ivan Panayotov va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Jesús Guruceta de Mordor gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Hossein Boushehri va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Javier Urruchi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Dark Thunder FC

Goles Goles

  • 150 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73, Luis Menéndez va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Thunder tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Thunder va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Luis Menéndez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En César Orueta va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaunti Ikazuriagagoitia.