Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182587

Amistoso (Int., RC) 731182587 Información oficial sobre el partido 731182587 en Hattrick

01.05.2024 16:30:00

ACES Entertainment Alineación oficial del equipo 'ACES Entertainment ' en el partido 4 - 1 Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ACES Entertainment Alineación oficial del equipo 'ACES Entertainment ' en el partido 1 - 1 Los Infelices Alineación oficial del equipo 'Los Infelices' en el partido
Tiene bastante suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACES Entertainment

Goles Goles

  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El ACES va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Herman Rubin rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Michel Schwartz es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Herman Rubin va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): ACES per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 103, quan Michel Schwartz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Carsten Petri de ACES, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sastoi Lerrutz en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de ACES, Hans-Jürgen Tettnanger, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Michel Schwartz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 1 per a ACES.

Los Infelices

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 71 minuts 尚弥 (Naoya) 野口 (Noguchi) va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Díaz de Vargas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicholas Liévin de Infelices amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jean-Hugues Pruvot de Infelices anava molt fort i col·locat però Carsten Petri no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Infelices Nicholas Liévin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Irvin Boualili va xutar fora per a Infelices, el marcador es va quedar igual: 4 - 1, ja es veia a venir!