Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731182251

Amistoso (Int.) 731182251 Información oficial sobre el partido 731182251 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

f .c woudhiuzen Alineación oficial del equipo 'f .c woudhiuzen' en el partido 1 - 1 SFK Ružomberok Alineación oficial del equipo 'SFK Ružomberok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f .c woudhiuzen Alineación oficial del equipo 'f .c woudhiuzen' en el partido 1 - 3 SFK Ružomberok Alineación oficial del equipo 'SFK Ružomberok' en el partido
Tiene un resultado normal 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f .c woudhiuzen

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Bernd Liebhart va anar directament als peus de Stanisław Zapała que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Michel van der Sterre de woudhiuzen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SFK Ružomberok

Goles Goles

  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ruža eren letals, i Zlatko Bodžár va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ruža que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Zlatko Bodžár, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Michał Głuć, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Martin Kvetko no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Vincent Dudenhofen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Michał Głuć va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Kamil Švarný va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.