Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731181509

Amistoso (Int., RC) 731181509 Información oficial sobre el partido 731181509 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

Krteček Roj Alineación oficial del equipo 'Krteček Roj' en el partido 1 - 3 Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Krteček Roj Alineación oficial del equipo 'Krteček Roj' en el partido 1 - 1 Arsenal de Tenerife Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Tenerife' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krteček Roj

Goles Goles

  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 43, Bohuslav Jakuba va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Radek Žampa, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Arsenal de Tenerife

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jesús Ladron de Guevara de Arsenal va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Arsenal va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Bayjigit Toktogulov la va transformar en el 0 - 2.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Arsenal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 翁 (Weng) 国德 (Guode) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El Arsenal va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Goulven Prost va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Arsenal van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 61, però Manuel Sola va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.