Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180560

Amistoso (Int., RC) 731180560 Información oficial sobre el partido 731180560 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

F.C. Pumukys United Alineación oficial del equipo 'F.C. Pumukys United' en el partido 0 - 3 Manglero Alineación oficial del equipo 'Manglero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Pumukys United Alineación oficial del equipo 'F.C. Pumukys United' en el partido 1 - 2 Manglero Alineación oficial del equipo 'Manglero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,9 % 65,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pumukys United

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Constantino Moura de Pumukys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Manglero

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Manglero va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Einar Knutsen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30, una falta xutada per Alcide Lanza va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Manglero. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 139 Minuto 52 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Brenton Bartel van servir per superar a l'últim defensor, en Sauveur Muguet. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Manglero cantant "Brenton Bartel selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rune Guldhav va enviar un xut des de 40 metres al minut 16, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Rune Guldhav va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rune Guldhav al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Mari Nieuwlaat va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcelino Vivancos va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Manglero sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Osman Bayrakçı, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 64 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Floor Velghe, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Floor Velghe va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ernesto Portero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Brenton Bartel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Alcide Lanza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.