Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731180522

Amistoso (Int., RC) 731180522 Información oficial sobre el partido 731180522 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Imploro castità Alineación oficial del equipo 'Imploro castità' en el partido 3 - 2 Manchester United F. C. Alineación oficial del equipo 'Manchester United F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Imploro castità Alineación oficial del equipo 'Imploro castità' en el partido 3 - 1 Manchester United F. C. Alineación oficial del equipo 'Manchester United F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imploro castità

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Imploro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Florian Schoitl en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Florian Schoitl va anar a parar al cap de Gianpaolo Brannetti que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Imploro el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Ciro Zanzi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Imploro ho intentava per la dreta per mitjà de Francesco De Paolis, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianpaolo Brannetti de Imploro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrico Albanesi de Imploro es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Manchester United F. C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): MuFc agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hermod Skeide amb mestria.
  • 125 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ludvik Johnsen va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 1.
  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors de MuFc no defallien en cap moment. Producte d'això, en Bjarne Hermanrud va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ludvik Johnsen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ivar Olsen de MuFc es va guanyar la targeta groga merescudament.