Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731172681

Amistoso (Int.) 731172681 Información oficial sobre el partido 731172681 en Hattrick

30.04.2024 20:30:00

anipoly Alineación oficial del equipo 'anipoly' en el partido 3 - 7 SV Bettrum Alineación oficial del equipo 'SV Bettrum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
anipoly Alineación oficial del equipo 'anipoly' en el partido 1 - 8 SV Bettrum Alineación oficial del equipo 'SV Bettrum' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anipoly

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de anipoly va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Suttichai Phasuk va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del anipoly contenien la respiració mentre en Suttichai Phasuk s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Suttichai Phasuk igualava per anipoly en rematar una jugada d'atac per la dreta.

SV Bettrum

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): El Janko 'der Abartige' Čeliček va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Bettrum. 0-1.
  • 160 Minuto 36 (Gol de falta): Bettrum, al minut 36, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Hegazi Mohammed.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Hegazi Mohammed de Bettrum va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Armin Swien que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Bettrum.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bettrum augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Erwin Verástegui es rifés el porter i marqués el 3 - 5.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Bettrum va augmentar el seu avantatge a 3 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Robert Achteran.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Armin Swien va augmentar l'avantatge de Bettrum a 3 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Erwin Verástegui va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mariusz Kobylarczyk va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bettrum va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador Robert Achteran va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Andy Vogel va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas