Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731169857

Amistoso 731169857 Información oficial sobre el partido 731169857 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Pesudo Asesores y Consultores Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores y Consultores' en el partido 3 - 5 kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Pesudo Asesores y Consultores Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores y Consultores' en el partido 2 - 6 kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pesudo Asesores y Consultores

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, José María Iglesias va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Santiago Malamata, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Santiago Malamata ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Consultores es posava per davant 3 a 2.
  • 109 Minuto 85 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Andrzej Kołodziejczyk se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Ludwik Wdzięczna que va anotar el 3 - 4 per a devils sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Ismael Nicomedes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 200 Minuto 90 (Ocasión de falta): Ismael Nicomedes va xutar una falta al minut 90 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

kutxi devils

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Tristan Dolne de devils va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Iustin Traistă marqués l'empat. Al minut 34 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 161 Minuto 48 (Gol por el centro): Als 48 minuts de partit, Ludwik Wdzięczna de devils va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Meindert Zwamborn va augmentar l'avantatge de devils a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Rodrigo Balero que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Iustin Traistă va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 31, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mika Siiteri va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Iustin Traistă va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.