Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731169628

Amistoso 731169628 Información oficial sobre el partido 731169628 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Chiripitiflautico Alineación oficial del equipo 'Chiripitiflautico' en el partido 7 - 0 FC Michel Alineación oficial del equipo 'FC Michel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Chiripitiflautico Alineación oficial del equipo 'Chiripitiflautico' en el partido 6 - 0 FC Michel Alineación oficial del equipo 'FC Michel' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiripitiflautico

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chiripitiflautico contenien la respiració mentre en Kepa García s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ippolito Gensini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Chiripitiflautico.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Giulio Fiorile va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Chiripitiflautico, Ippolito Gensini, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chiripitiflautico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giulio Fiorile va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Lihod Schiff va incrementar l'avantatge de Chiripitiflautico amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Chiripitiflautico va augmentar la diferència quan Giulio Fiorile no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Chiripitiflautico va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lihod Schiff, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Giulio Fiorile del Chiripitiflautico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Prieto al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Christian Zabel va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kepa García va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Lihod Schiff gairebé va marcar per a Chiripitiflautico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edvard Lõoke de Chiripitiflautico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Michel