Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731168535

Amistoso 731168535 Información oficial sobre el partido 731168535 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Viñegra FC Alineación oficial del equipo 'Viñegra FC' en el partido 3 - 2 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Viñegra FC Alineación oficial del equipo 'Viñegra FC' en el partido 0 - 1 Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viñegra FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Luis Solorzano encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Miel Hoppenbrouwer només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giovanni Battista Deleo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 82 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Viñegra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fernando Donesteve, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El Viñegra va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Luis Solorzano la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Briviesca va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Marcus Zipf va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 125 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jorge Osvaldo Alaniz va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 1.
  • 164 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Marcus Zipf de Briviesca va marcar de penal l'empat al minut 69.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Téllez.