Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731168198

Amistoso (Int.) 731168198 Información oficial sobre el partido 731168198 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

AscoliPiceno Alineación oficial del equipo 'AscoliPiceno' en el partido 5 - 2 Real Murcia Club de Fútbol. Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Club de Fútbol.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
AscoliPiceno Alineación oficial del equipo 'AscoliPiceno' en el partido 9 - 2 Real Murcia Club de Fútbol. Alineación oficial del equipo 'Real Murcia Club de Fútbol.' en el partido
Es un cenizo 9.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AscoliPiceno

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Antonio De Sario de AscoliPiceno va aconseguir igualar el partit al minut 10, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 21 gràcies a la jugada de Gennaro Frainer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 125 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Antonio De Sario, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Corria el minut 55 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Piercarlo Aquilone, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, AscoliPiceno va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Waldemar Voepel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mario Prosperi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a AscoliPiceno.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Waldemar Voepel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AscoliPiceno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gennaro Frainer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Piercarlo Aquilone va enviar un xut des de 40 metres al minut 79, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Real Murcia Club de Fútbol.

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de R.MURCIA. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Santiago Moreno xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.