Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167370

Amistoso (Int.) 731167370 Información oficial sobre el partido 731167370 en Hattrick

30.04.2024 19:30:00

Fc Laznca Alineación oficial del equipo 'Fc Laznca' en el partido 3 - 3 RiaMos Club De FutboL Alineación oficial del equipo 'RiaMos Club De FutboL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Fc Laznca Alineación oficial del equipo 'Fc Laznca' en el partido 7 - 0 RiaMos Club De FutboL Alineación oficial del equipo 'RiaMos Club De FutboL' en el partido
Es un cenizo 7.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Laznca

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mitja Šturm va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Laznca empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 76 gràcies a la jugada de Vit Matavž, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 91 (Gol por la derecha): Al minut 91, Laznca aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Jure Grum va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Mitja Mikšič quasi dona a Laznca l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Mitja Šturm del Laznca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mitja Mikšič de Laznca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jure Grum de Laznca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carl Profil es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RiaMos Club De FutboL

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jolan Ciret que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a RiaMos.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Bill Caris sempre és una garantia. Al minut 82, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Lê Bình An marcar el 2 - 2 per al RiaMos.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): Bill Caris va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lê Bình An, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Bill Caris va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Jolan Ciret de RiaMos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norberto Hürlimann de RiaMos es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jolan Ciret de RiaMos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 54.