Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731167135

Amistoso (Int., RC) 731167135 Información oficial sobre el partido 731167135 en Hattrick

01.05.2024 10:50:00

FC Kunterbunt Alineación oficial del equipo 'FC Kunterbunt' en el partido 4 - 2 Aceite de hígado de bacalao Alineación oficial del equipo 'Aceite de hígado de bacalao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Kunterbunt Alineación oficial del equipo 'FC Kunterbunt' en el partido 3 - 4 Aceite de hígado de bacalao Alineación oficial del equipo 'Aceite de hígado de bacalao' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 32,9 % 39,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kunterbunt

Goles Goles

  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Daniel Nakei va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gérard de Winter, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador 白 (Bai) 其忠 (Qizhong) de Kunterbunt, després de 68 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Kunterbunt va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 83 Robert Băhnăreanu va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Baptiste Quillet va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gérard de Winter estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Daniel Nakei, als 9 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 白 (Bai) 其忠 (Qizhong) va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Aceite de hígado de bacalao

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ACEITE eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 31, Tobias Torgau va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 160 Minuto 80 (Gol de falta): ACEITE, al minut 80, van igualar el marcador a 2 - 2 gràcies a un bon llançament de falta de Javier Gerardina.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis Fernando Fernández Cueto que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Luis Fernando Fernández Cueto va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Javier Gerardina, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): ACEITE va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Luis Fernando Fernández Cueto va quedar-se sol davant el porter Lukas Koschorreck, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nil Truñó, el jugador de ACEITE va ser expulsat al minut 32.