Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731166985

Amistoso (Int., RC) 731166985 Información oficial sobre el partido 731166985 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido 10 - 0 BSG Torrausch Alineación oficial del equipo 'BSG Torrausch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido 5 - 0 BSG Torrausch Alineación oficial del equipo 'BSG Torrausch' en el partido
Tiene una suerte increíble 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS HoMBReS CaNGReJo

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): CaNGReJo va posar-se per davant 1 - 0 al minut 5, quan Nathaniel Pearson va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aitor Groso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a CaNGReJo.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, CaNGReJo va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rostom Queraf, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Carles Serrabou va augmentar l'avantatge de CaNGReJo a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Als 48 minuts, Nathaniel Pearson va ampliar l'avantatge de CaNGReJo amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CaNGReJo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leo Tsotskhalashvili va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): CaNGReJo va augmentar la diferència quan Enes Rosa Neves no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Nathaniel Pearson va anar a parar al cap de Alfonso Zea que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a CaNGReJo el 8 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nathaniel Pearson va aprofitar per marcar el 9 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): CaNGReJo va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Nathaniel Pearson. 10 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alvin Sevrin va fer al minut 18 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alfonso Zea, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rostom Queraf va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

BSG Torrausch

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 53 (Ocasión evento especial rápido + pase): Marko Xaver va marxar per velocitat al minut 53 i va fer una passada de la mort a Juan Bautista Parreño, però aquest va fallar.