Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731166209

Amistoso (Int.) 731166209 Información oficial sobre el partido 731166209 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

FC Ivan Alineación oficial del equipo 'FC Ivan' en el partido 0 - 4 SUOMI-THUN Alineación oficial del equipo 'SUOMI-THUN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Ivan Alineación oficial del equipo 'FC Ivan' en el partido 0 - 2 SUOMI-THUN Alineación oficial del equipo 'SUOMI-THUN' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ivan

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ivan, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Johannes Huyghebaert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ivan van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anwa El-Kass va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ivan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Johannes Huyghebaert, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

SUOMI-THUN

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cornelius Endres que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SUOMI-THUN.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Antoine Girard de SUOMI-THUN va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Yvan Moulard va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Urs Nussbaum, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cornelius Endres va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Quintus Deibel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Urs Nussbaum, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): SUOMI-THUN quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Urs Nussbaum va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stephan Seeburger es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Urs Nussbaum. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cornelius Endres va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Josef Classen de SUOMI-THUN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Josef Classen va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.