Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731165289

Amistoso (Int., RC) 731165289 Información oficial sobre el partido 731165289 en Hattrick

30.04.2024 20:25:00

Vestonmäen nahkakuula Alineación oficial del equipo 'Vestonmäen nahkakuula' en el partido 3 - 4 Usbek Tigers Alineación oficial del equipo 'Usbek Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vestonmäen nahkakuula Alineación oficial del equipo 'Vestonmäen nahkakuula' en el partido 2 - 1 Usbek Tigers Alineación oficial del equipo 'Usbek Tigers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,3 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vestonmäen nahkakuula

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Venkula va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juho Peiju, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jani Airas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 134 Minuto 21 (Gol de penalti): Venkula va obtenir un penal al minut 21, que va llançar a la perfecció Dárius Szokola. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Leszek Penkala va pentinar un córner cap al segon pal que Samuli Nivamo va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Leszek Penkala va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Jani Airas quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Joffrey Potier de Venkula va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 61, però no va estar gaire encertat.

Usbek Tigers

Goles Goles

  • 152 Minuto 27 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Bayish Meykulov de Tigers després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 29, quan G'ulom Abduhamidov va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Baxtiyor Adilov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Quan passaven 39 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Tigers. En Najmidin Tolipov va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): Eetu Vähäsalo va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Najmidin Tolipov que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Diego Bernardini va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Eetu Vähäsalo va estar atent i va desviar la pilota a córner.