Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731164601

Amistoso (Int.) 731164601 Información oficial sobre el partido 731164601 en Hattrick

01.05.2024 04:00:00

Drew Strikers Utd Alineación oficial del equipo 'Drew Strikers Utd' en el partido 2 - 0 Nutcrackers United Alineación oficial del equipo 'Nutcrackers United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drew Strikers Utd Alineación oficial del equipo 'Drew Strikers Utd' en el partido 2 - 0 Nutcrackers United Alineación oficial del equipo 'Nutcrackers United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drew Strikers Utd

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts, Tim De Castella va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Strikers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alessandro Wardle va posar el 2 - 0 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radosław Stromecki de Strikers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nutcrackers United

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Nutcrackers sortien al contraatac. La falta llançada per Attila Dan va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Nutcrackers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Attila Dan des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nutcrackers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tiger King Senn, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nutcrackers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ulf Viborg va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Attila Dan de Nutcrackers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jernst Schaken de Nutcrackers es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jernst Schaken es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.