Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731163509

Amistoso 731163509 Información oficial sobre el partido 731163509 en Hattrick

01.05.2024 17:05:00

fc shabba Alineación oficial del equipo 'fc shabba' en el partido 4 - 0 karaman/1907 Alineación oficial del equipo 'karaman/1907' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fc shabba Alineación oficial del equipo 'fc shabba' en el partido 5 - 0 karaman/1907 Alineación oficial del equipo 'karaman/1907' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc shabba

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): shabba s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Gunnar de Wind per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): shabba va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Axel Grave, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcos Francisco Álvarez Gundín que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 190 Minuto 51 (Gol de falta): En Cees van Diepen conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 3-0
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): shabba va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aivars Kreilis va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del shabba van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Aivars Kreilis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Bas Jan Goorhuis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maas Ravensbergen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Arkadiusz Wojtyna, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcos Francisco Álvarez Gundín va rematar alt.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, Cees van Diepen gairebé va marcar per a shabba des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Maas Ravensbergen al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcos Francisco Álvarez Gundín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Bas Jan Goorhuis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gunnar de Wind de shabba es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Bas Jan Goorhuis de shabba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

karaman/1907

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Cornelus Slits va fer una estirada espectacular al minut 30, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Roeland van den Heuvel.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de karaman/1907 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mecnur Nazım va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 58, el karaman/1907 estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Roeland van den Heuvel va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de karaman/1907, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Mortadelo Tourís va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roeland van den Heuvel de karaman/1907 es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.