Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731163384

Amistoso 731163384 Información oficial sobre el partido 731163384 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido 3 - 4 DYNAMO DEL ZAPILLO Alineación oficial del equipo 'DYNAMO DEL ZAPILLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Atlético de Alalpardo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Alalpardo' en el partido 1 - 9 DYNAMO DEL ZAPILLO Alineación oficial del equipo 'DYNAMO DEL ZAPILLO' en el partido
Tiene suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Alalpardo

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Samuel Charino, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Simó Salarich facilitava les coses al ALALPARDO amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Marc Antoni Arquimbau va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ALALPARDO empatava el partit, 3 a 3, al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Simó Salarich, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): ALALPARDO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ernesto José Calella en un 1 contra 1 amb el porter Jakob Sørensen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cristiano Spicola! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Samuel Charino va ser clau en la jugada d'atac de ALALPARDO al minut 83, quan ell mateix va fer una passada brutal a Roger Txorrotxa, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

DYNAMO DEL ZAPILLO

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 18 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Valbon Libohova de ZAPILLO marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 72, quan Valbon Libohova va posar els visitants ZAPILLO per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Giuseppe Angeletti Catanossi arribés a peus de Sven Challandes, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ZAPILLO el 2 - 3.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): En Valbon Libohova donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 87 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Soria va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.