Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162785

Amistoso 731162785 Información oficial sobre el partido 731162785 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido 6 - 0 gooniees Alineación oficial del equipo 'gooniees' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Fotingo Amarillo Alineación oficial del equipo 'U.D. Fotingo Amarillo ' en el partido 2 - 0 gooniees Alineación oficial del equipo 'gooniees' en el partido
Tiene mucha potra 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Fotingo Amarillo

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vítor Coelho Alves de Amarillo aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 5 (Gol por la izquierda): En Vítor Coelho Alves de Amarillo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Amarillo va augmentar la diferència quan Jorge Perales no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Amarillo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Barbastro des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Amarillo va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlos Gómez de la Torre, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Amarillo va obtenir un penal al minut 63, que va llançar a la perfecció Michael Kelly. 6 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Junyent va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Franciszek Sztyber es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Michael Kelly va rematar alt.

gooniees

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): José Jiménez Gago va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ed Kron no es va rendir i va fer unes grans aturades.