Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162381

Amistoso (RC) 731162381 Información oficial sobre el partido 731162381 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Erki250 Glorius Team Alineación oficial del equipo 'Erki250 Glorius Team' en el partido 2 - 4 Medes Dasego Alineación oficial del equipo 'Medes Dasego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Erki250 Glorius Team Alineación oficial del equipo 'Erki250 Glorius Team' en el partido 3 - 4 Medes Dasego Alineación oficial del equipo 'Medes Dasego' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 35,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erki250 Glorius Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pablo Ignacio Orozco, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dasego. La jugada d'estratègia del Erki250 per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mariano Corroto va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Medes Dasego

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Alban Confais va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 109 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Jurrien van Marle es va complicar la vida al minut 43 intentant esquivar Pablo Ignacio Orozco en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Erki250, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Dasego van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 82, quan Amilcare Marinello va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 86 i semblava que Dasego desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Kristian Voldstedlund va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alann Laperche va augmentar l'avantatge de Dasego a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Poul Grønholdt va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramon Llin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Carlos Fernán González va estar a punt de posar per davant a Dasego amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ramon Llin va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Alann Laperche va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlos Fernán González, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Poul Grønholdt de Dasego va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.