Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731161779

Amistoso 731161779 Información oficial sobre el partido 731161779 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 2 - 5 RSF Alineación oficial del equipo 'RSF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 5 - 0 RSF Alineación oficial del equipo 'RSF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cdi yus

Goles Goles

  • 112 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, Nkosi Sapula va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 102 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Als 54 minuts, una gran jugada per l'esquerra de cdi va acabar amb la pilota als peus de Manuel Adán que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): cdi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nkosi Sapula va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Salva Antoja.
  • 201 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Nkosi Sapula no va entrar per centímetres.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 65 minuts, en Martín Rotellar no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 200 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 69. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Paco Igal la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Martín Rotellar va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

RSF

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Antonio Ordóñez Sáez va posar els visitants RSF per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Antonio Ordóñez Sáez de RSF va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antonio Ordóñez Sáez la va rematar Alcadio Reyero amb una magnífica volea que va fer pujar per a RSF el 1 - 3.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): En Ronaldo Millos va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Abel Massich de RSF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pràxedes Valdellou després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Sáenz Río va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kiril Tzanov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Abel Massich de RSF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.