Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731160878

Amistoso 731160878 Información oficial sobre el partido 731160878 en Hattrick

30.04.2024 19:05:00

A.C. Benevento Alineación oficial del equipo 'A.C. Benevento' en el partido 1 - 3 unil team Alineación oficial del equipo 'unil team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Benevento Alineación oficial del equipo 'A.C. Benevento' en el partido 2 - 1 unil team Alineación oficial del equipo 'unil team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,5 % 28,3 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Benevento

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ethan Saint-Dizier va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Benevento per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ferenc Molnár, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Livio Oberti va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44, Ferenc Molnár arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Obonwe Senne de Benevento va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastiaan Pattynama de Benevento es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigi Paolo Sella de Benevento la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

unil team

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a unil prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Nicolò Maltempi.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Agostino Prigeni va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, unil, al minut 79. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de unil, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Graziano Mischi va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Elio Ravenna va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): unil va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Simion va desviar el xut final de Nicolò Maltempi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.