Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paque decirlo (490395) - BETICOTOTAL (119866) » 73114475: T17/J6/VII

Liga 73114475 Información oficial sobre el partido 73114475 en Hattrick

03.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / VII.502 (38538)

Paque decirlo Alineación oficial del equipo 'Paque decirlo' en el partido 2 - 2 BETICOTOTAL Alineación oficial del equipo 'BETICOTOTAL' en el partido
0 - 1 Florentino Díaz (17')
Lars Hedbeck (49') 1 - 1
José Marcelo Maillard (52') 2 - 1
2 - 2 Nicola Massaccesi (64')
Paque decirlo Alineación oficial del equipo 'Paque decirlo' en el partido 2 - 2 BETICOTOTAL Alineación oficial del equipo 'BETICOTOTAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paque decirlo Alineación oficial del equipo 'Paque decirlo' en el partido 3 - 1 BETICOTOTAL Alineación oficial del equipo 'BETICOTOTAL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paque decirlo

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): decirlo equilibrava la balança al minut 49. En Lars Hedbeck, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 52 gràcies a la jugada de José Marcelo Maillard, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giovanni Nieri va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): José Marcelo Maillard va estar a punt de marcar al minut 37 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arlindo Passos va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 62 de joc.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Marcelo Maillard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Marcelo Maillard de decirlo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): El jugador de decirlo Gabriel Moldoveanu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jacky Filloux va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de decirlo Jacky Filloux va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bay Tra va entrar en el seu lloc.

BETICOTOTAL

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): BETICOTOTAL agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Florentino Díaz amb mestria.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Nicola Massaccesi va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amin Hossein Jizi de BETICOTOTAL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florentino Díaz.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amin Hossein Jizi es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.