Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Evolution Team CF (31123) - Kant United (493351) » 73101279: T17/J7/VII

Liga 73101279 Información oficial sobre el partido 73101279 en Hattrick

10.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / VII.457 (38493)

NoRascoBola Alineación oficial del equipo 'NoRascoBola' en el partido 3 - 2 Kant United Alineación oficial del equipo 'Kant United' en el partido
0 - 1 Juan Ángel Gavilán (19')
Xavier Coll (32') 1 - 1
Filiberto Martos (76') 2 - 1
Emili Fluvià (78') 3 - 1
3 - 2 Gabriel Omar Paz (79')
NoRascoBola Alineación oficial del equipo 'NoRascoBola' en el partido 3 - 2 Kant United Alineación oficial del equipo 'Kant United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NoRascoBola Alineación oficial del equipo 'NoRascoBola' en el partido 0 - 4 Kant United Alineación oficial del equipo 'Kant United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoRascoBola

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel de la Huerta estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Filiberto Martos va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 76.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de NoRascoBola pel centre va donar un gran resultat: el gol de Emili Fluvià va posar el 3 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucio Gazmuri.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rodrigo Zambrano, jugador de NoRascoBola, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 13. Manuel de la Huerta, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Kant United

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Ángel Gavilán va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Kfir Har Tzion després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de NoRascoBola Xavier Coll, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Un mica després, Gabriel Omar Paz de United va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a United al minut 2, però el xut de Marat Grunichev va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Peer-Augustin Paduschek es va quedar sol davant del porter, al minut 23. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Ron de Groot va quedar-se sol davant el porter José María Conde, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Juan Ángel Gavilán de United, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 62, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Eduardo Arenas de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.