Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Valladolid CD. (486048) - Scoobies Gang (440359) » 73083376: T17/J6/VII

Liga 73083376 Información oficial sobre el partido 73083376 en Hattrick

03.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / VII.404 (38440)

Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 2 - 2 Negrita´s Team Alineación oficial del equipo 'Negrita´s Team' en el partido
Miguel Antonio Alonso (5') 1 - 0
1 - 1 Federico Miragaya (35')
1 - 2 Akutascala Dar (41')
Juan Cerrutti (42') 2 - 2
Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 2 - 2 Negrita´s Team Alineación oficial del equipo 'Negrita´s Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Valladolid CD. Alineación oficial del equipo 'Real Valladolid CD.' en el partido 3 - 0 Negrita´s Team Alineación oficial del equipo 'Negrita´s Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Valladolid CD.

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Patricio Zuazo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Miguel Antonio Alonso, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Juan Cerrutti va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Al minut 3, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Cerrutti de Valladolid va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Patricio Zuazo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Loís Canals va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valladolid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Valladolid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Alan Boissel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Negrita´s Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Federico Miragaya de Negrita´s va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Akutascala Dar! Un inimaginable dribbling sobre Miguel Antonio Alonso va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a Negrita´s.