Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Tarragona (120425) - Inter de Vallekas (435216) » 73075702: T17/J10/VII

Liga 73075702 Información oficial sobre el partido 73075702 en Hattrick

01.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VII.379 (38415)

c.f.gijon city Alineación oficial del equipo 'c.f.gijon city' en el partido 1 - 1 Inter de Vallekas Alineación oficial del equipo 'Inter de Vallekas' en el partido
Adrián García Pechuan (18') 1 - 0
1 - 1 Pepe Pérez Raposo (61')
c.f.gijon city Alineación oficial del equipo 'c.f.gijon city' en el partido 1 - 1 Inter de Vallekas Alineación oficial del equipo 'Inter de Vallekas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
c.f.gijon city Alineación oficial del equipo 'c.f.gijon city' en el partido 0 - 2 Inter de Vallekas Alineación oficial del equipo 'Inter de Vallekas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f.gijon city

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adrián García Pechuan, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del c.f.gijon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Felipe Ejea va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Vladan Milanovic gairebé va marcar per a c.f.gijon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrián García Pechuan va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Vetterli de c.f.gijon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de c.f.gijon Vladan Milanovic va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Carlos Jiménez va entrar en el seu lloc.

Inter de Vallekas

Goles Goles

  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Pepe Pérez Raposo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Vallekas va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Raúl Perez Sola que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Manolo Pernas va encarar al porter al 38, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Vallekas creava perill des de la dreta al minut 41, però en Raffaele Genovese, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Daniel Gasull desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Kári á Dul Ellefsen quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Girolamo Bulfari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lesław Trębicki.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Kári á Dul Ellefsen va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Vallekas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.