Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nostromo (120896) - ensaladas (441481) » 73057650: T17/J1/VII

Liga 73057650 Información oficial sobre el partido 73057650 en Hattrick

29.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VII.326 (38362)

antifigo Alineación oficial del equipo 'antifigo' en el partido 0 - 2 La Luz Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Luz Mecánica' en el partido
0 - 1 Joe McDonagh (33')
0 - 2 Fredrik Hjerting (52')
antifigo Alineación oficial del equipo 'antifigo' en el partido 0 - 2 La Luz Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Luz Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
antifigo Alineación oficial del equipo 'antifigo' en el partido 1 - 1 La Luz Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Luz Mecánica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,7 % 10,8 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

antifigo

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan Roberto Terrazas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): antifigo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jeremy Orner va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): antifigo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 85 que Fabián Saravia no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Äijä Huttu.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elías Pascual Medrano de antifigo es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

La Luz Mecánica

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joe McDonagh va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fredrik Hjerting de Luz l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 52 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aaron Peltoniemi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Maths Wennhult va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Argemí, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Luz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fredrik Hjerting, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 56 (Lesión grave): Després de 56 minuts, Luz va veure com el seu jugador Olegario Gómez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Javier Requelme entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Sylvestre Deluard es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Tor Ulf.