Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New York Giiants (437434) - Algemesí (122033) » 730555924: T75/R6

Copa 730555924 Información oficial sobre el partido 730555924 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 8 - 9 Algemesí Alineación oficial del equipo 'Algemesí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 5 - 3 Algemesí Alineación oficial del equipo 'Algemesí' en el partido
Tiene bastante suerte 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New York Giiants

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Giiants va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 3, quan Luís Almeida, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): Giiants va aconseguir el 2 - 0 quan Romeu Pintor va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Giiants contenien la respiració mentre en Alex Díaz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 113 Minuto 100 (Gol por la derecha): Després de 100 minuts de partit, Ivan Lawler igualava per Giiants en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Giiants, atacant per l'esquerra al minut 105, va aprofitar el magnífic llançament de Alex Díaz per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Cristian Di Pace una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Sławomir Węglewski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Sašo Hočevar del Giiants ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Giiants va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alex Díaz en un 1 contra 1 amb el porter Sławomir Węglewski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Limay Scalise va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Köbi Albert va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Giiants Clotaire Cam no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sławomir Węglewski es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 5.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Giiants Luís Almeida va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Giiants, Mika Kares, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alex Díaz, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sławomir Węglewski va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Giiants i 8 - 7 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cristian Di Pace de Giiants va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Algemesí

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 34, el jugador visitant Željko Uskoković va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Zsombor Budaházi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 40.
  • 160 Minuto 81 (Gol de falta): Zsombor Budaházi va empatar per a Algemesí, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Felix Streit que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Algemesí.
  • 118 Minuto 109 (Gol evento especial córner peinado): En Sérgio Barbosa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Algemesí, un peu providencial d'en Bogdan Żelazek va situar el 5-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Joel Arthur ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Algemesí creava perill des de la dreta al minut 64, però en Clotaire Cam, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sérgio Barbosa desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Diego Irureta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Kende Hervoly de Algemesí va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Irureta de Algemesí amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Joel Arthur de Algemesí va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Algemesí Diego Irureta, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Clotaire Cam. El marcador continuava 6 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Felix Streit de Algemesí, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Clotaire Cam en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Sérgio Barbosa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 7 per a Algemesí.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Joel Arthur xutant per a Algemesí va fer anar la pilota just on la volia, però Clotaire Cam, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Kende Hervoly de Algemesí, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Clotaire Cam en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Algemesí, Željko Uskoković, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 9 al marcador.