Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cristal Blue (437110) - Ceferino c.f (487204) » 73053640: T17/J6/VII

Liga 73053640 Información oficial sobre el partido 73053640 en Hattrick

03.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 6 / VII.319 (38355)

Cybor Nation Alineación oficial del equipo 'Cybor Nation' en el partido 2 - 3 Villanueva del conde CF Alineación oficial del equipo 'Villanueva del conde CF' en el partido
0 - 1 William Morgan (6')
0 - 2 Cristoph Graevenbruck (31')
0 - 3 Ronald Bar (32')
Odín Bon (36') 1 - 3
Odín Bon (77') 2 - 3
Cybor Nation Alineación oficial del equipo 'Cybor Nation' en el partido 2 - 3 Villanueva del conde CF Alineación oficial del equipo 'Villanueva del conde CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cybor Nation Alineación oficial del equipo 'Cybor Nation' en el partido 2 - 2 Villanueva del conde CF Alineación oficial del equipo 'Villanueva del conde CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cybor Nation

Goles Goles

  • 100 Minuto 77 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Odín Bon. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 77 de joc, que suposava el 2 - 3.

Villanueva del conde CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què William Morgan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Cristoph Graevenbruck va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Villanueva, al minut 31. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ronald Bar de Villanueva l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 32 de partit.
  • 109 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Augusto Magrin va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Odín Bon va aprofitar el regal, anotant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Albert Konowrocki va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Martiniano Pérez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pere López, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Carlos Angulo haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Villanueva al minut 57.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Henk van Teijens, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Henk van Teijens va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en William Morgan de Villanueva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.