Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los niños de las fabelas (1455290) - Rasquillas F.C. (1340093) » 730351752: T75/R4

Copa 730351752 Información oficial sobre el partido 730351752 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Los niños de las fabelas Alineación oficial del equipo 'Los niños de las fabelas' en el partido 1 - 2 Rasquillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquillas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los niños de las fabelas Alineación oficial del equipo 'Los niños de las fabelas' en el partido 3 - 1 Rasquillas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rasquillas F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,4 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los niños de las fabelas

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fabian Sarabia va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gunter Bayot per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roy Arne Skog va marxar de Gunter Bayot en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de fabelas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de fabelas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nazmi Anber va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a fabelas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Pineda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): fabelas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Julián Cosatabella en un 1 contra 1 amb el porter Edson Bedoya, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roy Arne Skog va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Edson Bedoya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): En Julián Cosatabella del fabelas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): En Roy Arne Skog va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de fabelas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 87 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Julián Cosatabella va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Fabian Sarabia de fabelas anava molt fort i col·locat però Edson Bedoya no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de fabelas Janusz Ciołek va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Arash Elahifard va xutar fora per a fabelas, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Alejandro Pineda de fabelas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Edson Bedoya en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Heiner Schüpfer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Edson Bedoya va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de fabelas i 1 - 2 al marcador.

Rasquillas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Zhandauren Dzhaksygaliev va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Ştefan Gâză va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert Dolenšak de Rasquillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sigifrid Mrwanda de Rasquillas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Rasquillas, Edson Bedoya, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Zhandauren Dzhaksygaliev anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 2 per a Rasquillas.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rasquillas Ştefan Gâză, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Imre Lelesz. El marcador continuava 1 - 2.