Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Olo (1416737) - Estoy to ciego F.C. (121638) » 730351410: T75/R4

Copa 730351410 Información oficial sobre el partido 730351410 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

FC Olo Alineación oficial del equipo 'FC Olo' en el partido 4 - 6 Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Olo Alineación oficial del equipo 'FC Olo' en el partido 2 - 0 Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Olo

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Olo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Gauke Pieter Verhagen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Olo una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Elbert Webers, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 68.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Olo aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Marius Moţiu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Víctor González-Remusgo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 11, però una magnífica aturada de Daniel Vişan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Elbert Webers, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Elbert Webers de Olo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bolesław Rutka de Olo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Juan Mercado xutant per a Olo va fer anar la pilota just on la volia, però Daniel Vişan, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Víctor González-Remusgo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marius Moţiu de Olo anava molt fort i col·locat però Daniel Vişan no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Olo Gauke Pieter Verhagen va intentar enganyar Daniel Vişan amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 6.

Estoy to ciego F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Estoy el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Iván Honti va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 106 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tacettin Özozan sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 67 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, Estoy es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Ian Wingert es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Rauli Suvinen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Estoy que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Federico Fagnini va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 105, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Mercado va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Carlos Enrique Morales anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Estoy.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Estoy Iván Honti no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Mercado es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Aki Jäppinen de Estoy, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Juan Mercado en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.