Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Punishers (1432500) - Islas Cíes (1372272) » 730351254: T75/R4

Copa 730351254 Información oficial sobre el partido 730351254 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

The Punishers Alineación oficial del equipo 'The Punishers' en el partido 2 - 0 Islas Cíes Alineación oficial del equipo 'Islas Cíes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Punishers Alineación oficial del equipo 'The Punishers' en el partido 0 - 1 Islas Cíes Alineación oficial del equipo 'Islas Cíes' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Punishers

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Devran Dengiz encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Manuel Villazán només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fiorenzo Coiai va anar directament als peus de Sam Zeng que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): Punishers van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 20 que va acabar amb una falta; el xut posterior de George Blackman no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Punishers, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Adrián Mejías va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Islas Cíes

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Miguel Remacha de Cíes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Witosław Stolz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Lucas Núñez-Robles no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cíes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduard Guiamet, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Miguel Remacha sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Carlo Stegagno va rematar amb l'empenya exterior desviat.