Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamanca UD (309541) - Rapunkzel (489108) » 73033844: T17/J5/VII

Liga 73033844 Información oficial sobre el partido 73033844 en Hattrick

27.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 5 / VII.257 (38293)

ghosts of koruna Alineación oficial del equipo 'ghosts of koruna' en el partido 1 - 1 Libelulas Alineación oficial del equipo 'Libelulas' en el partido
Gregorius Pulkkinen (11') 1 - 0
1 - 1 Pedro Dengra (15')
ghosts of koruna Alineación oficial del equipo 'ghosts of koruna' en el partido 1 - 1 Libelulas Alineación oficial del equipo 'Libelulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ghosts of koruna Alineación oficial del equipo 'ghosts of koruna' en el partido 1 - 1 Libelulas Alineación oficial del equipo 'Libelulas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,2 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ghosts of koruna

Goles Goles

  • 119 Minuto 11 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ghosts va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gregorius Pulkkinen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aitor Pechuán.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Aitor Pechuán va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de ghosts es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Libelulas

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): El Libelulas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pedro Dengra va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Libelulas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gerwin Mansens, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Libelulas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Robbie Evans, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Eugenio Arconti va estar a punt de posar per davant a Libelulas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pere Guàrdia va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Gerwin Mansens de Libelulas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Campana de Libelulas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de Libelulas Pedro Dengra va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xerach Galán va entrar en el seu lloc.