Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club deportivo Sedojos (1593576) - Castellon Nui (798374) » 730193212: T75/R3

Copa 730193212 Información oficial sobre el partido 730193212 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Club deportivo Sedojos Alineación oficial del equipo 'Club deportivo Sedojos' en el partido 3 - 2 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club deportivo Sedojos Alineación oficial del equipo 'Club deportivo Sedojos' en el partido 2 - 0 Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club deportivo Sedojos

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Usta Çakır es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Passat el minut 90 de joc, Francesc Buixasas facilitava les coses al CluDeSED amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 113 (Gol por el centro): Al minut 113 els aficionats van embogir quan en Thibault Sénégas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de CluDeSED.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Usta Çakır va fer una magnífica centrada, però la rematada de Simó Tornamira va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Avelino Sacristán va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant César Fernando Marujo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Ernst-Josef Nubert va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ramon Arañó hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ramon Arañó va ridiculitzar a en Józef Szeryf amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el CluDeSED va posar setge sobre la defensa central visitant però en Avelino Sacristán no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Thibault Sénégas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): CluDeSED va ser a punt de marcar al minut 85, quan el seu jugador Thibault Sénégas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): CluDeSED va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramon Arañó va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter César Fernando Marujo.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Avelino Sacristán va estar a punt d'avançar els locals al minut 107 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Ramon Arañó de CluDeSED va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Chiavarini de CluDeSED amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Castellon Nui

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de Castellon Jesús Núñez del Prado va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Juan Flores va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castellon, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Rafael Guexar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Sánchez de Castellon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, José Sánchez de Castellon es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 76.