Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durarà gaire? F.C. (1431855) - Badal C.F. (1420256) » 730192982: T75/R3

Copa 730192982 Información oficial sobre el partido 730192982 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Durarà gaire? F.C. Alineación oficial del equipo 'Durarà gaire? F.C.' en el partido 4 - 3 Badal C.F. Alineación oficial del equipo 'Badal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Durarà gaire? F.C. Alineación oficial del equipo 'Durarà gaire? F.C.' en el partido 2 - 0 Badal C.F. Alineación oficial del equipo 'Badal C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durarà gaire? F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Razi Bar-Shai, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, D.G.F.C aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Piotr Paszek va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 114 (Gol por el centro): Passat el minut 114 de joc, Urtsin Otazo facilitava les coses al D.G.F.C amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rafael Valcárcel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Razi Bar-Shai de D.G.F.C va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sina Jamilpour de D.G.F.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Marcus Stiegner de D.G.F.C va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de D.G.F.C, Sina Jamilpour, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier Callar. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Razi Bar-Shai, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Javier Callar va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de D.G.F.C i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de D.G.F.C Urtsin Otazo va intentar enganyar Javier Callar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Lari Wahlroos de D.G.F.C anava molt fort i col·locat però Javier Callar no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Piotr Paszek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a D.G.F.C.

Badal C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Sergio López Cano va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Francisco Abellán va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Badal.
  • 143 Minuto 103 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Badal eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 103, Juan Luis Guisasola va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Ramón Bedia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 23 en Roberto Velarde Diez ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Francisco Abellán el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Badal Alfredo Martínez Gil, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Tony Bretzke. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sergio López Cano va xutar fora per a Badal, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Badal Juan Luis Guisasola va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roberto Velarde Diez xutant per a Badal va fer anar la pilota just on la volia, però Tony Bretzke, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Georgi Lazarov, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tony Bretzke va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Badal i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ulrich Montag xutant per a Badal va fer anar la pilota just on la volia, però Tony Bretzke, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.