Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Puente de Hierro (1592753) - Los Punkys (801782) » 730192981: T75/R3

Copa 730192981 Información oficial sobre el partido 730192981 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

U.D. Puente de Hierro Alineación oficial del equipo 'U.D. Puente de Hierro' en el partido 0 - 3 Los Punkys Alineación oficial del equipo 'Los Punkys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Puente de Hierro Alineación oficial del equipo 'U.D. Puente de Hierro' en el partido 2 - 1 Los Punkys Alineación oficial del equipo 'Los Punkys' en el partido
Tiene mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Puente de Hierro

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Francisco Portoneria va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Carles Xavier Portell de Puente va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Puente va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carles Xavier Portell va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Damian Freerar va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Clodomiro Méndez Melgar va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 77 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Arnau Marías va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 83 amb una falta ben llançada per en Francisco Portoneria, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Los Punkys

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Giuseppe Catti va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Giuseppe Catti de Punkys va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 57.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Punkys sabia com jugar al contraatac, i al minut 60, Juan Luis Ilurieta va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Juan Luis Ilurieta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Giuseppe Catti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 14 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Punkys va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giuseppe Catti després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Klaus-Hasso Rateau va poder desviar-lo a córner.