Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xexo FC (772524) - The Walls (123053) » 730192603: T75/R3

Copa 730192603 Información oficial sobre el partido 730192603 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 1 - 2 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 1 - 1 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,4 % 58,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xexo FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ignacio Mota de Xexo va aconseguir igualar el partit al minut 86, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Franz Niel s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jorge Gayangos, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Thomas Nadal va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Xexo i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Medir Aguilà de Xexo anava molt fort i col·locat però Thomas Nadal no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Xexo Luis Inoso va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Xexo José Manuel Irazagorria va intentar enganyar Thomas Nadal amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ramón Espinal de Xexo anava molt fort i col·locat però Thomas Nadal no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.

The Walls

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Walls va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Julio Osuna va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 1 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ruben Rotgans ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Walls que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jan Eriksen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jan Eriksen no va ser aprofitada per en Marcin Bażyński que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cándido López. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Néstor Roque Avaro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Vermudo Canto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hoàng Phong Đức, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Hoàng Phong Đức va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jan Gjerde que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 95, quan en Augusto Palma va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Osuna de Walls la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andy Montagrin de Walls amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Walls, Augusto Palma, col·locà la pilota just a les mans d'en Vermudo Canto. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jan Eriksen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Walls.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ruben Rotgans xutant per a Walls va fer anar la pilota just on la volia, però Vermudo Canto, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Walls Néstor Roque Avaro, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vermudo Canto. El marcador continuava 1 - 2.