Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tramuntana C.F. (1413988) - Halcón Solador (797286) » 730192362: T75/R3

Copa 730192362 Información oficial sobre el partido 730192362 en Hattrick

21.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 3

Tramuntana C.F. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana C.F.' en el partido 1 - 5 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tramuntana C.F. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana C.F.' en el partido 2 - 4 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tramuntana C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Alfons Wiesmann, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tramuntana es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Tramuntana Georg Kaswurm quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfons Wiesmann l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Klemens Fischl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tramuntana se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Alexandru Ciucaşu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Marco Fernández va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 55 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Tramuntana va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Arne Noatzsch no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Halcón Solador

Goles Goles

  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jacek Jońca era molt més ràpid que el defensa Arcadio Gazcón. Al minut 42, el jugador de H. Solador va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Valentín Pérez del Río que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a H. Solador.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Pir Breithoff va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, H. Solador va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ole Rammel.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Zsolt Osgyán va aprofitar un error defensiu al minut 73, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a H. Solador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): H. Solador va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Pir Breithoff va quedar-se sol davant el porter Marco Semeria, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristiano Tiberi de H. Solador va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.