Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santaella fc (779890) - Sporting Panadero F.C (435400) » 73015934: T17/J1/VII

Liga 73015934 Información oficial sobre el partido 73015934 en Hattrick

29.04.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VII.201 (38237)

Real Oviedotechno Alineación oficial del equipo 'Real Oviedotechno' en el partido 1 - 1 Ubredoble F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubredoble F.C.' en el partido
0 - 1 Edgar Navas Sánchez (72')
Ian Alexandersson (74') 1 - 1
Real Oviedotechno Alineación oficial del equipo 'Real Oviedotechno' en el partido 1 - 1 Ubredoble F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubredoble F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Oviedotechno Alineación oficial del equipo 'Real Oviedotechno' en el partido 2 - 0 Ubredoble F.C. Alineación oficial del equipo 'Ubredoble F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Oviedotechno

Goles Goles

  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Ian Alexandersson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Timotheus van Slingelandt va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Oviedotechno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Simonelli en un 1 contra 1 amb el porter Jordi Morales, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Sergio Toledano era fer passades de llarga distància. Al minut 70 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Maruny Peñalosa però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Francisco Duro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oviedotechno se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Ian Alexandersson de Oviedotechno va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ubredoble F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 72 (Gol de penalti): En Edgar Navas Sánchez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 72. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Timmy Thybo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de João Soares, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Timmy Thybo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Diego Baracaldo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Daniel Barreto s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Timmy Thybo de Ubredoble va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Thomas Läfskog va prendre el seu rol al minut 23.