Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monumento a Lincon (440890) - Garmendariz FC (118559) » 73007052: T17/J14/VII

Liga 73007052 Información oficial sobre el partido 73007052 en Hattrick

29.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 14 / VII.178 (38214)

Conjuntitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Conjuntitos F.C.' en el partido 1 - 2 Alaves Champions Club Alineación oficial del equipo 'Alaves Champions Club' en el partido
0 - 1 Daniel Badia (26')
0 - 2 Paul-Emile Aubin (56')
Enrique Arévalo (78') 1 - 2
Conjuntitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Conjuntitos F.C.' en el partido 1 - 2 Alaves Champions Club Alineación oficial del equipo 'Alaves Champions Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Conjuntitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Conjuntitos F.C.' en el partido 1 - 2 Alaves Champions Club Alineación oficial del equipo 'Alaves Champions Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conjuntitos F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Als 78 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Conjuntitos va acabar amb la pilota als peus de Enrique Arévalo que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jurek Serwa de Conjuntitos va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Amanta Singh que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jaime Cervati no s'ho podia creure.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Jaime Cervati va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Arévalo de Conjuntitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Luis Arias.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Conjuntitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jurek Serwa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Luis Arias al camp.

Alaves Champions Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Daniel Badia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Champions.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Paul-Emile Aubin va augmentar l'avantatge de Champions a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Javier Mucientes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Champions va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paul-Emile Aubin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul-Emile Aubin.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Al minut 5 de partit, el jugador Javier Mucientes de Champions es va lesionar lleugerament però va poder continuar.