Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los caireles (492125) - Castuera F.C. (774683) » 730010694: T75/R2

Copa 730010694 Información oficial sobre el partido 730010694 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

los caireles Alineación oficial del equipo 'los caireles' en el partido 3 - 2 Castuera F.C. Alineación oficial del equipo 'Castuera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los caireles Alineación oficial del equipo 'los caireles' en el partido 5 - 1 Castuera F.C. Alineación oficial del equipo 'Castuera F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los caireles

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8, caireles aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Philipp Sodl va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Alessandro Pozzobon va donar a caireles un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Passats 90 minuts, Daniel Sebastián Zatti, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. caireles es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Will van Scheijen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 14 en Massimiliano Matrice ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gustaw Przerwa el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Will van Scheijen de caireles va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dinaw Gugsa va rematar alt.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Will van Scheijen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ewoud Tjarks al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Daniel Sebastián Zatti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Castuera F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fred Damm que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Castuera.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Cosme Chapeta va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...