Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Invictos de kike (774162) - Club Atco. Democratico (1436193) » 730009830: T75/R2

Copa 730009830 Información oficial sobre el partido 730009830 en Hattrick

14.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 2

Invictos de kike Alineación oficial del equipo 'Invictos de kike' en el partido 0 - 3 Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Invictos de kike Alineación oficial del equipo 'Invictos de kike' en el partido 3 - 1 Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Invictos de kike

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Invictos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tsiartas Stilla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Invictos va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Mario César Botín Descalzo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Tsiartas Stilla quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Hugues Giry i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Invictos, però el xut de Mario César Botín Descalzo va sortir bastant desviat.

Club Atco. Democratico

Goles Goles

  • 170 Minuto 43 (Gol de falta): Al minut 43, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Víctor Gavín posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Germano Cadoni va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Pablo Anido de C.A.D. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Germano Cadoni va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cyril Fritzsche, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): C.A.D. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cyril Fritzsche va desviar el xut final de Germano Cadoni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Germano Cadoni quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cyril Fritzsche, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, David Sallent de C.A.D. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.